Instructie & lessen

Instructie

Bij de Rijvereniging Hasselt wordt wordt er uiteraard alleen instructie aangeboden door gediplomeerde instructrices.
Momenteel zijn er bij onze vereniging twee instructrices actief, zij stellen zich graag even aan je voor.

Jolanda Stoel

Even voorstellen: Ik ben Jolanda Stoel en geef vanaf 2017 les bij de Rijvereniging Hasselt. In het verleden heb ik bij verschillende trainings- en handelsstallen gewerkt. Tijdens deze activiteiten kwam ik, nadat ik meerdere mensen had begeleid, tot de ontdekking dat ik het heel leuk vind om paard- en ruiter te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties.

Om dit op professionele wijze te kunnen doen heb ik de drie-jarige instructeursopleiding van de KNHS gevolgd en deze succesvol afgerond. Dit betekent dat ik bevoegd ben om op landelijk niveau les te geven aan de hoogste klasses en instructeurs in opleiding mag begeleiden tijdens hun stageperiode. Daarnaast heb ik de bevoegdheid om te jureren tot en met de klasse M2.

Met verschillende paarden ben ik al langere tijd actief in zowel de dressuur- als de springsport. Hierbij heb ik paarden uitgebracht in de klasse Z dressuur en het springen klasse M.

Het leuke aan het lesgeven is voor mij om ruiters op verschillende niveaus te begeleiden. Het maakt niet uit of je net begint met paardrijden of dat je al jarenlang rijervaring hebt, ik vind het belangrijk dat iedereen plezier heeft in de hippische sport. Ik ontmoet je daarom graag bij de Rijvereniging Hasselt om eens kennis te maken.

Naomi van der Vegt

Hier komt een stukje over Naomi…

Een paard zonder ruiter is altijd een paard.
Een ruiter zonder paard is slechts een mens.

Stanislaw Jerszy Lee