Lessen met eigen pony of paard

Als je in het gelukkige bezit bent van een eigen pony of paard, kun je bij ons lessen volgen. Je komt met je pony of paard naar ons toe, zadelt hem op en je bent klaar voor de les. De lessen worden gegeven in groepsverband, soms in samenstelling met andere kinderen die op een manegepony rijden.

Onze instructrices zijn allemaal gediplomeerd zodat je verzekerd bent van een goede opleiding. Tijdens de lessen mogen je ouders of verzorgers natuurlijk aanwezig zijn, aan de zijkant van de rijbak zijn stoeltjes maar niemand mag zich met de les bemoeien.

Privéles

Bij Rijvereniging Hasselt kan iedereen op zijn of haar eigen niveau leren paardrijden.
Of je nu jong, oud, ervaren of een beginner bent. Als je graag één-op-één begeleidt wilt worden, dan is het bij ons mogelijk om privélessen te volgen.

Je kunt op elk niveau instappen voor het volgen van privélessen. Er is dan meer tijd en aandacht voor persoonlijke instructie, waardoor je sneller leert en vorderingen kunt maken.
De duur en kosten van een privéles is altijd in afstemming met de instructie. In samenwerking met deze instructie werk je aan persoonlijke doelen. Zo’n doel kan bijvoorbeeld zijn om meer zelfvertrouwen te krijgen. Of je wilt graag doorgroeien naar een bepaald niveau.

Wens je gebruik te maken van de accomodatie om bijvoorbeeld (privé) lessen te gaan volgen? Neem contact op voor meer informatie.