Sponsoren

Onze sponsoren

Vol trots mogen we ze presenteren:
De sponsoren van Rijvereniging Hasselt!

Wilt u de vereniging ook een warm hart toedragen?


Dier all in

Eén van onze hoofdsponsors is de dierenspeciaalzaak Dier-all in uit Vollenhove. Eigenlijk zegt de naam al genoeg. Dier-All in heeft een ruim en divers assortiment voor o.a. benodigdheden en voer voor honden, katten, kippen en paarden. Daarnaast kun je terecht voor benodigdheden voor je tuin, hengelsport en aquarium.


Bakkerij Blom bestaat al meer dan 100 jaar. Deze bakkerij staat voor traditioneel vakmanschap waarbij uitsluitend hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt. Daarnaast vind deze bakker het belangrijk dat u nooit teveel betaald. Kom langs, vergelijk en ontdek dat u voor de ambachten van Bakker Blom een eerlijke prijs betaald.


Aquabalans Beregeningssystemen

Aquabalans is een bedrijf dat is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van beregeningsinstallaties. Een bedrijf met enthousiaste mensen die zich de afgelopen jaren voortdurend verder gespecialiseerd hebben in allerlei watertechnische installaties. De nodige kennis van tuinen en beplanting is opgebouwd tijdens ons verleden als hovenier.


Diervoeding

Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V. is een middelgroot mengvoederproducent gespecialiseerd in de productie van rundveevoeders en een echt familiebedrijf. Sinds 1780 is Van Benthem actief in de productie van diervoeders met “oog voor voeding”. Dit bedrijf werkt met open samenstellingen, eventueel op maat gemaakt naar wens en rantsoenomstandigheden van de klant.